Over ons

Artlease | Contemporary Art heeft zich de afgelopen 30 jaar ontwikkeld tot één van de toonaangevende galeries op het gebied van hedendaagse kunst. Haar expositieruimte en kunstuitleen bevinden zich in Utrecht, Ede en Zutphen. De vestiging in Utrecht is in een historisch pand aan de Oudegracht. In Ede zijn wij gevestigd in het cultuurcentrum Cultura. In Zutphen organiseert Artlease exposities bij CILO (Collection of Interior and Lifestyle Originals).

Vanaf december 2012 biedt Artlease ook in Nieuwegein in de kunstruimte van de bibliotheek (De tweede verdieping) de mogelijkheid tot kunstuitleen aan.

Collectie
Bij Artlease | Contemporary Art vindt u een omvangrijke collectie hedendaagse kunst. Kwaliteit en professionaliteit zijn het uitgangspunt bij de selectie van de kunstwerken. 
Pablo Picasso zei ooit: “Er zijn kunstenaars die de zon in een gele vlek veranderen, maar er zijn er ook die een gele vlek in een zon veranderen.” Deze laatste groep kunstenaars vindt u bij Artlease | Contemporary Art.

Particulieren
U kunt bij Artlease | Contemporary Art hedendaagse kunst kopen en lenen. Alle kunstwerken kunnen worden aangekocht. Bij een groot aantal werken is omruil en tijdelijk lenen mogelijk. Deze werken zijn opgenomen in de artotheek- en kunstuitleencollectie. De overige werken kunnen alleen direct verworven worden en kunnen niet omgeruild worden.

Bedrijven
Bedrijven kunnen bij Artlease | Contemporary Art hedendaagse kunst lenen op basis van financiële en operationele lease. Daarnaast heeft Artlease | Contemporary Art zich gespecialiseerd in kunstadvies aan bedrijven en collectiebeheer.

Bezoek onze Facebookpagina, klik bovenaan de pagina op 'vind ik leuk' en ontvang al onze updates in uw nieuwsoverzicht.

Over onsblijf ook op de hoogte via onze Facebook-pagina