Business Art Service

Na het faillissement van Artlease (juli 2013) heeft Business Art Service (BAS) de kunstcollectie van Artlease overgenomen. Hierdoor zijn de kunstwerken veilig gesteld van executieverkoop. Daarnaast zijn kunstenaars die verhuurde kunstwerken in consignatie hebben gegeven, alsnog verzekerd van hun inkomsten bij verkoop van de kunstwerken. 

Aanbod voor klanten Artlease
BAS heeft inmiddels schriftelijk contact gelegd met alle voormalige klanten van Artlease. Zakelijke klanten kunnen voortaan gebruik maken van de uitgebreide dienstverlening en kunstcollectie van BAS. Particuliere klanten hebben een aanbod gekregen voor aankoop van de kunstwerken die zij bij Artlease huurden. 

Over BAS
BAS is al 27 jaar de grootste en meest gewaarde kunstverhuurder voor bedrijven en instellingen. Met 40 medewerkers verzorgt BAS de kunstcollectie voor al bijna 2.000 opdrachtgevers in Nederland en België. De kunstcollectie van BAS bestaat uit meer dan 55.000 originele schilderijen, (foto)grafische werken en sculpturen van 1.000 kunstenaars. Meer informatie over BAS kunt u vinden op www.kunst.nl.

Was u klant van Artlease en wilt u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met BAS, via artlease@kunst.nl of tel. 076 52 32 796.

Business Art Service